Nicaragua
Arabika zpracovaná metodou Black-Honey se sladkými cereálními tóny
Pokud by způsob zpracování metodou Black-Honey byl jednoduchou cestou ke kávě medové chuti, dělal...
Nicaragua
Arabika zpracovaná metodou Black-Honey se sladkými cereálními tóny
Pokud by způsob zpracování metodou Black-Honey byl jednoduchou cestou ke kávě medové chuti, dělal...
Arabika zpracovaná metodou Black-Honey se sladkými cereálními tóny
Pokud by způsob zpracování metodou Black-Honey byl jednoduchou cestou ke kávě medové chuti, dělal by to každý. Odhodlala se k tomu pouze hrstka farmářů. Jedná se o výjimečný proces zpracování mimo jiné i proto, že vyžaduje velkou pozornost a pečlivost. Master Origins NICARAGUA je právě taková výjimečná káva, 100% nikaragujská Arabika zpracovaná metodou Black-Honey. Doušek této kávy je díky Black-Honey metodě jemný a sladký jako med. Kávová třešeň je zbavena vnější slupky a poté jsou zrna ponechána v ovocné dužině. Při sušení tak káva absorbuje ovocné cukry a stává se medově sladkou. Tento proces vyžaduje velkou pozornost a pečlivost, protože lepkavá zrnka mají tendenci se k sobě lepit je zde riziko nežádoucích procesů. Místní farmáři tak s každodenní pečlivostí zrna shrabují a otáčejí, aby se u této kávy rozvinuly pouze ty chutné sladké cereální tóny. " style="margin: 0px; padding: 0px; box-sizing: border-box; font-family: NespressoLucas, Helvetica, Arial, sans-serif; display: block; color: #17171a;">
Pokud by způsob zpracování metodou Black-Honey byl jednoduchou cestou ke kávě medové chuti, dělal by to každý. Odhodlala se k tomu pouze hrstka farmářů. Jedná se o výjimečný proces zpracování mimo jiné i proto, že vyžaduje velkou pozornost a pečlivost.Master Origins NICARAGUA je právě taková výjimečná káva, 100% nikaragujská Arabika zpracovaná metodou Black-Honey. Doušek této kávy je díky Black-Honey metodě jemný a sladký jako med. Kávová třešeň je zbavena vnější slupky a poté jsou zrna ponechána v ovocné dužině. Při sušení tak káva absorbuje ovocné cukry a stává se medově sladkou. Tento proces vyžaduje velkou pozornost a pečlivost, protože lepkavá zrnka mají tendenci se k sobě lepit je zde riziko nežádoucích procesů. Místní farmáři tak s každodenní pečlivostí zrna shrabují a otáčejí, aby se u této kávy rozvinuly pouze ty chutné sladké cereální tóny.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.